Punem la dispoziția clientilor noștri o vastă gamă de servicii de consultanță, pregătire, depunere și ridicare documente privind înființarea, modificarea sau radierea societăților.

Pentru înființarea unei SRL cu mai mulți asociați, în funcție de numărul / naționalitatea / tipul acestora, se va adăuga, la prețul pentru SRL cu un singur asociat:

  • 50 LEI – pentru fiecare asociat în plus, dacă este persoană fizică; 100 LEI – pentru fiecare asociat în plus, dacă este persoană juridică; 200 LEI – pentru fiecare asociat în plus, pentru cetățenii străini – persoane fizice și / sau juridice.

Pentru societățile cu mai mulți asociați se adaugă suma de 50 LEI pentru fiecare asociat în plus, reprezentând taxe de publicare în Monitorul Oficial per număr de caractere al Hotărârii AGA.

Pentru societățile care au mai mulți asociați, se adaugă suma de 50 LEI pentru fiecare asociat în plus, reprezentând taxe de publicare în Monitorul Oficial per număr de caractere al Hotărârii AGA.

Important!
Pentru dosarele în alte județe se adaugă suma de 100 LEI;
• Tarifele exprimate sunt finale, taxele de la Registru Comerțului, onorariul și deplasarea (dacă este cazul) fiind incluse.