Despre noi

 

CINE SUNTEM

   Înființată într-o perioadă în care antreprenoriatul capătă tot mai mulți adepți, dar se și confruntă cu sincope, compania IMR Experts pune în centrul activității sale valorile unui antreprenor desăvârșit: profesionalism, promptitudine, acuratețe, transparență. Vrei să stai liniștit privind viitorul companiei tale? Noi suntem profesioniștii în care poți avea încredere!

   Cu o vastă experiență în domeniu, IMR Experts este la dispoziția dumneavoastră pentru orice serviciu de consultanță comercială, de la înființări, mențiuni și până la radieri de firme. Totul, cu maximă eficiență, în cel mai scurt timp posibil și la tarife fără concurență. Nu ai timpul necesar pentru o întrevedere? Nicio problemă! Ne deplasăm noi la tine, fără costuri suplimentare!


 

VALORI

   Credem că antreprenoriatul este vital pentru economia României și că este vital să sprijinim atât antreprenorii români, cât și companiile nerezidente din România și antreprenorii care doresc să investească în economia noastră și să stimuleze inovarea și progresul. În acest scop, noi găsim cele mai bune soluții pentru a rezolva cerințele dumneavoastră. Rapid, eficient și la cele mai mici tarife!


DE CE NOI

  • Vastă experiență în domeniu – știm despre ce vorbim!
  • Oferim răspunsuri la întrebările dumneavoastră!
  • Utilizați rețeaua noastră extinsă de experți pentru a face munca corectă.
  • Consultare gratuită prin telefon, prin chat și prin e-mail.
  • În jurul valorii de Customer Support – suntem aici pentru tine.
  • Satisfacție 100%! – ne pasă de clienții noștri și de reputația noastră.