Inregistrarea mentiunilor la Registrul Comertului

Companiile au obligatia, conform legii, sa inregistreze la Registrul Comertului orice modificare aparuta in structura lor!

Aceste modificari pot aparea in orice moment, unele fiind neasteptate, altele care se afla deja in plan. Pentru evitarea unor amenzi, modificari cum ar fi: schimbarea actionariatului, obiectului de activitate, formei juridice a societatii, administratorului, sediului,  deschiderea sau inchiderea punctului de lucru, chiar si o carte de identitate schimbata, din varii motive, a unei persoane din structura administrativa, trebuie inregistrate la Registrul Comertului.

Exemplele enumerate anterior sunt doar cateva, acestora adaugandu-li-se vanzarea, donatia, modificarile asupra marcilor, brevetelor de inventii, denumirilor de origine, emblemei si oricaror semne distinctive asupra carora firma are dreptul, dar si alte acte care se considera modificari in cadrul firmei si trebuie inregistrate ca mentiuni la Registrul Comertului.

Un aspect foarte important de retinut este ca, termenul de inregistrare al mentiunilor este de 15 zile de la data aprobarii modificarilor respective, cu respectarea conditiilor de fond si de forma cerute de lege.

Daca ai de facut modificari in firma ta, nu ezita sa ne contactezi! Venim noi la tine, fara costuri suplimentare!

Lista serviciilor si tarifelor noastre o poti gasi AICI.